Termeni și condiții

 

Prezentul document constituie regulile generale de functionare ale platformei online StorageLogistics.ro.

Prin accesarea platformei online StorageLogistics.ro precum si a oricaror servicii puse la dispozitie de aceasta, indiferent pe ce cale sau prin ce canal de comunicare fizica sau electronica, Dumneavoastra (un utilizator al platformei sau al serviciilor StorageLogistics.ro), confirmati faptul ca ati citit si ati luat la cunostinta despre termeni si conditii, si veti actiona in consecinta si cu respectarea acestora.

Noi, membrii echipei Storage Logistics, facem eforturi permanente pentru a oferi servicii cat mai bine adaptate nevoilor clientilor nostri, astfel ca acest document va putea suferi modificari sau completari, astfel incat sa reflecte in permanenta realitatea si actualitatea realtiilor comerciale pe care doreste sa le reglementeze. Oridecateori o persoana va utiliza platforma online www.Storage-Logistics.ro si/sau serviciile oferite de aceasta, vor fi aplicabili termenii si conditiile in vigoare la momentul respectiv.

 Despre

Storage Logistics (alternativ Storage-Logistics.ro, StorageLogistics, Storage-Logistics) este o platforma online creata cu scopul de a facilita intalnirea cererii si ofertei in domeniul logistic, de depozitare precum si alte servicii conexe. In principal activitatea Storage Logistics se desfasoara prin intermediul website-ului StorageLogistics.ro (alternativ Storage-Logistics.ro).

www.storage-logistics.ro, website-ul, domeniul, marca precum si intreg continutul si toate depturile apartin societatii High Level Management S.R.L., cu sediul in Bucuresti sector 1, str. Ing. Zablovschi 64 B, identificata cu J40/16903/2006, CUI 19129082.

Societatea High Level Management S.R.L. si platforma online www.Storage-Logistics.ro sunt inregistrate in Romania si functioneaza si se supun legislatiei romane. Oridecateori o parte a activitatii va fi supusa unei alte legislatii, se va mentiona in concordanta.

Orice comunicare adresata Storage Logistics va fi directionata catre High Level Management S.r.l., cu confirmare de primire, la adresa in Bucuresti sector 1, str. Ing. Zablovschi 64 B.

Pentru celeritate se pot adresa comunicari si la adresa corporate@storage-logistics.ro, insa acestea vor fi luat in considerare doar sub rezerva dovezii de primire. Comunicarea la aceasta adresa de e-mail nu da nastere niciunei obligatii sau raspunderi in sarcina Storage Logistics si High Level Management S.R.L. 

Definitii

www.StorageLogistics.ro sau www.Storage-Logistics.ro (in continuare Storage Logistics, website-ul) este platforma online accesibila la adresa de internet www.storage-logistics.ro, alternativ www.storagelogistics.ro. Oridecateori se face o referire la Storage Logistics este implicita si referirea la Storage-Logistics.ro si vice versa.

High Level Management S.r.l. (in continuare HLM) este societatea inregistrata si functionand conform legilor din Romania, detinatoare a tuturor drepturilor legate de platforma de spatii de depozitare cu facilitati Storage Logistics.

Tert este orice persoana distincta de Storage Logistics si High Level Management care acceseaza, foloseste sau interactioneaza sub orice forma cu Storage Logistics si/sau High Level Management. Tertul poate fi (i) un depozit, proprietar de depozit sau orice alt titular de spatiu asimilabil unui depozit, (ii) un client care necesita un spatiu de depozitare de orice natura, (iii) orice alta persoana fizica sau juridica care interactioneaza cu Storage Logistics si High Level Management.

Furnizor este orice persoana juridica sau fizica ce pune la dispozitie un spatiu de depozitare prin intermediul StorageLogistics.

Beneficiar este orice persoana juridica sau fizica ce foloseste un spatiu de depozitare prin intermediul StorageLogistics.

Program de lucru in ceea ce priveste corespondenta in zilele lucratoare de luni pana vineri intre orele 9 si 17.  

Activitate

Platforma online www.Storage-Logistics.ro a fost creata cu scopul de a aduce impreuna cererea si oferta in domeniul spatiilor de depozitare. Am constatat faptul ca numeroase spatii de depozitare nu beneficiaza de o politica de promovare suficienta nefiind astfel utilizate in mod optim din punct de vedere al capacitatii de stocare dar si in ceea ce priveste operatiunile de intrare iesire marfuri. Pe de alta parte am observat ca numerosi operatori si comercianti cu nevoi de depozitare si logistica intampina deseori dificultati in identificarea spatiilor de depozitare cu caracteristici optime pentru afacerile pe care le desfasoara. Echipa StorageLogistics.ro, avand o experienta anterioara extinsa in domeniul transportului, depozitarii, logisticii, doreste sa faciliteza intalnirea acestor nevoi, fiind astfel creata platforma online StorageLogistics.ro.

Scopul nostru este de a optimiza fluxul de transport si de marfuri astfel incat sa fie creata plusvaloare pentru toate partile implicate. Incercam in permanenta sa optimizam toate procesele acestei activitati, astfel incat sa puem oferi de fiecare data cele mai bune servicii. 

Politica de preturi si de comision

Preturile si ofertele afisate pe platforma StorageLogistics sunt afisate de furnizorii de spatii de depozitare si constituie raspunderea acestora.

StorageLogistics va depune toate eforturile pentru ca preturile sa fie afisate defalcat, clar si distinct pentru fiecare serviciu, astfel incat sa fie eliminate pe cat posibil orice neintelegeri.

StorageLogistics nu impune furnizorilor preturi prestabilite insa poate face recomandari cu privire la aceasta, cu scopul de a optimiza oferta comerciala.

Oridecateori StorageLogistics va constata existenta unei oferte neserioase incarcata in platforma online, de natura a distorsiona, manipula sau induce in eroare, va putea cenzura afisarea si publicarea acesteia, sau va putea cere lamuriri suplimentare ofertantului.

Activitatea StorageLogistics este de natura comerciala, astfel incat StorageLogistics va putea  incasa un comision de la oricare dintre partile unei tranzatii intermediate de platforma sau cu ocazia prestarii unor alte servicii cu valoare adaugata.

Echipa StorageLogistics isi propune ca toate preturile sa reflecte standardul serviciilor prestate, si va face toate eforturile in acest sens. 

Alte servicii

Alte servicii, cum ar fi cele detransport sau de asigurare pot fi integrate cu platforma StorageLogistics. In situatia in care aceste servicii vor fi prestate de un tert, relatia contractuala se va stabili intre partea ofertanta si partea beneficiara a acelor servicii. In situatia in care alte servicii vor fi prestate de catre StorageLogistics, se va specifica aceasta. 

Modul de functionare

StorageLogistics pune la dispozitie platforma online StorageLogistics.ro.

Detinatorul unui spatiu de depozitare incarca in platforma online detaliile si caracteristicile acelui spatiu, precum si eventualele alte facilitati sau servicii pe care le ofera sau le poate presta, preturile acestora si orice alte informatii relevante.

Toate informatiile cu privire la oferta vor fi astfel structurate incat sa fie eliminat pe cat posibil riscul oricarui echivoc. Raspunderea cu privire la acuratetea ofertei apartine detinatorului spatiului de depozitare. Echipa StorageLogistics va verifica in mod constant listarile afisate, cu scopul de a identifica si corecta cat mai rapid orice erori.

Beneficiarul (persoana ce doreste utilizarea unui spatiu de depozitare) va identifica pe platforma online StorageLogistics.ro oferta corespunzatoare nevoilor sale, si va selecta pe platforma optiunile de care doreste sa beneficieze. Dupa configurarea pachetului de servicii dorit, va transmite comanda catre StorageLogistics.

StorageLogistics va prelua comanda Beneficiarului, va verifica compatibilitatea acesteia cu capacitatile si serviciile oferite de depozit, si o va trimite acestuia.

Detinatorul spatiului de depozitare va putea confirma comanda, fara a avea insa aceasta obligatie, si va transmite confirmarea catre StorageLogistics.

Comanda Beneficiarului este considerata confirmata in momentul in care confirmarea depozitului este transmisa de StorageLogistics catre Beneficiar. Nicio comanda nu va fi considerata confirmata in absenta transmiterii unei confirmari de catre StorageLogistics.

Ulterior confirmarii, Beneficiarul va transporta marfa la depozit, personal sau printr-un intermediar, iar depozitul o va stoca conform comenzii.

Plata serviciilor se va face conform conditiilor agreate in prealabil. StorageLogistics si depozitul pot refuza prestarea oricaror servicii in absenta dovezii platii agreate.

Ridicarea marfurilor din depozit sau manipularea acestora, sau orice alte servicii conexe, vor fi prestate conform comenzii.

Orice operatiuni neinscrise in comanda initiala vor putea fi efectuate doar in masura existentei disponibilitatii pentru acestea la momentul solicitarii. StorageLogistics va depune eforturi pentru satisfacerea nevoilor beneficiarilor, insa nu poate garanta onorarea tuturor comenzilor suplimentare ulterioare.

Transportul la si de la depozit este in sarcina Beneficiarului. In ipoteza in care astfel de servicii vor fi prestate de StorageLogistics, se vor respecta conditiile agreate.

 Politica de acordare de calificative

Dupa finalizarea cu succes a unei relatii comerciale intre un depozit si un Beneficiar, StorageLogistics va invita partile implicate sa evalueze modul de interactiune atat cu platforma cat si dintre acestea. Aceste evaluari vor constitui calificative acordate partilor, astfel incat vor putea contribui la cresterea reputatiei partilor. StorageLogistics va solicita ca orice astfel de evaluari sa se faca pe baze obiective, folosind un limbaj civilizat, si, de la caz la caz, sa fie insotite de dovezi ale celor sustinute.

 Politică de confidenţialitate si protectia datelor cu caracter personal

StorageLogistics si/sau HLM vor procesa toate informatiile de orice natura obtinute de la terti, in scopul desfasurarii activitatilor StorageLogistics si/sau HLM.

Procesarea datelor cu caracter personal se va supune legislatiei din Romania.

StorageLogistics si/sau HLM vor furniza orice informatii obtinute de la terti, daca acestea vor fi solicitate de organele statului, oricare ar fi acestea.

Tertii se obliga sa pastreze confidentiale orice informatii obtinute de la StorageLogistics si/sau HLM pentru o perioada de 3 ani de la data primirii informatiei. Astfel de informatii pot fi, dar fara a se limita la, preturi si politici de preturi, promotii, parteneri de afaceri, module tehnice, modele de functionare, informatii tehnice despre platforma StorageLogistics, etc. Tertul nu va utiliza, copia, distribui, dezvălui sau folosi nici o Informaţie confidenţială, şi nu va autoriza sau permite utilizarea, copierea, distribuirea, dezvăluirea sau folosirea nici unei Informaţii confidenţiale în tot sau în parte, în orice mod.

Orice informaţie cu caracter personal sau materiale transmise către StorageLogistics si/sau HLM se supun prevederilor politicii de confidenţialitate şi de protecţie a datelor cu caracter personal din Romania.

 Proprietate intelectuală

Toate drepturile de autor, mărcile şi orice alte drepturi de proprietate intelectuală, toate textele, imaginile, logo sau alte materiale de pe platforma StorageLogistics sunt proprietatea HLM. Nu este permisă reproducerea niciunei părţi a acestui website fara acordul expres al HLM. Prin utilizarea StorageLogistics tertul accepta utilizarea ca atare, fara a exista nicio cesiune a unui drept catre acesta.

 Actualizarea informatiei

Deşi StorageLogistics şi/sau HLM fac demersuri constante pentru a asigura acurateţea şi integralitatea informaţiei de pe acest website, nu isi asumă raspunderea dacă informaţiile disponibile sunt inexacte sau incomplete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe raspunderea tertului. Tertul declara in mod expres si recunoaste ca responsabilitatea sa de a monitoriza orice modificări ale materialului şi informaţiilor de pe acest website.

Legislatie

Toate activitatile online, comerciale, promotionale, sau de orice natura, legate de StorageLogistics.ro  sau de societatea High-Level Management S.r.l., si orice relatie contractuala sau de orice natura legate de acestea, se supun legislatiei din Romania.

Prin utilizarea de catre orice tert a platformei StorageLogistics.ro (alternativ Storage-Logistics), relatia juridica de orice natura ce ar fi astfel initiata, se va supune legislatiei din Romania.

In situatia in care o rezolvare amiabila nu este posibila, orice litigiu legat de StorageLogistics.ro si/sau High-Level Management S.r.l. este de competenta instantelor judecatoresti din Bucuresti, de la sediul High-Level Management S.r.l., respectiv Judecatoria Sector 1 Bucuresti, Tribunalul Bucuresti, Curtea de apel Bucuresti, in functie de obiectul litigiului.

Orice interactiune cu StorageLogistics.ro si/sau High-Level Management S.r.l. reprezinta acceptarea de catre tert a conditiilor de mai sus, referitoare la legislatia aplicabila, procedura prealabila de solutionare amiabila a litigiilor si competenta instantelor de judecata.

 Raspundere

Informatiile incarcate in platforma apartin tertilor. StorageLogistics si HLM nu raspund pentru acuratetea informatiilor incarcate in platforma de catre oricare dintre terti, respectiv Furnizorul sau Clientul.

Functionarea platformei nu este o obligatie contractuala asumata de StorageLogistics si HLM, iar acestea nu raspund pentru imposibilitatea de functionare a platformei datorata unor motive tehnice sau de orice alta natura. Desi StorageLogistics si HLM sunt deplin interesate in functionarea constanta si fara dificultati a platformei, acestea nu ofera o garantie in acest sens.

StorageLogistics si HLM nu raspund pentru niciun fel de prejudiciu de orice natura care ar putea fi suferit de catre un tert prin utilizarea platformei sau prin nefunctionarea acesteia. Orice tert, prin accesarea platformei si a serviciilor oferite de aceasta, isi asuma interactiunea cu platforma pe principiul “as is”, respectiv tertul accepta interactiunea cu platforma „aşa cum este” şi „aşa cum este pusa la dispoziţie”, asa functioneaza aceasta la momentul interactiunii.

StorageLogistics si HLM vor putea restricţiona, suspenda sau înceta, fără notificare prealabilă, în orice moment, accesul tertilor la platforma sau la orice secţiune sau parte a acesteia.

Prin accesarea platformei sau a serviciilor oferite de HLM, tertul renunta in mod expres la orice pretentie, de orice natura, fata de platforma sau fata de HLM, privind orice prejudiciu, de orice natura, care ar putea fi invocat in legatura cu plaforma si cu HLM si sau cu reprezentanti ai acestora.

StorageLogistics şi/sau HLM nu au nicio responsabilitate si nicio obligatie de menţinere a materialelor şi serviciilor disponibile prin intermediul platformei sau de transmitere a unor modificări, actualizări sau a altor comunicate în legătură cu acestea. Orice material de pe platforma este supus modificărilor, fără aviz prealabil.

In general, tertul care interactioneaza cu platforma, declara ca accepta in mod expres ca StorageLogistics şi/sau HLM nu au nicio responsabilitate de orice alta natura pentru niciun fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilităţi directe, incidentale, indirecte, pierderi de profit, sau orice fel de prejudiciu, ce ar putea rezulta ca urmare a accesării, utilizării, incapacităţii de utilizare, a schimbării conţinutului platformei, sau ca urmare a accesării de către tert a unui alt website printr-un link de pe platforma sau, ca urmare a utilizarii platformei sub orice forma.

 Solutionarea litigiilor

StorageLogistics.ro (alternativ Storage-Logistics) si societatea High-Level Management S.r.l. declara ca doresc solutionarea pe cale amiabila a oricarui litigiu rezultat din utilizarea de catre un tert a platformei StorageLogistics.ro (alternativ Storage-Logistics) sau a serviciilor furnizate de catre societatea High-Level Management S.r.l.

Relatia contractuala se stabileste intre Furnizorul de spatiu de depozitare si Clientul utilizator de spatiu de depozitare. Orice reclamatie cu privire la depozite si calitatea serviciilor oferite de acestea se va adresa direct proprietarului, operatorului, furnizorului de spatiu de depozitare.

In situatia in care orice tert apreciaza ca exista o situatie litigioasa legata de StorageLogistics.ro (alternativ Storage-Logistics) si societatea High-Level Management  S.r.l., inainte de a se adresa unei instante de judecata, tertul se obliga sa formuleze in scris o solicitare de remediere a situatiei reclamate, in cel mult 5 zile de la aparitia acesteia, iar StorageLogistics.ro (alternativ Storage-Logistics) si societatea High-Level Management S.r.l. au la dispozitie 30 de zile de la primirea solicitarii motivate si insotita de toate documentele relevante, pentru remedierea situatiei sau oferirea unei rezolvari satisfacatoare pentru tert.

Orice pretentie a oricarui tert utilizator al platformei este prematura in absenta formularii sesizarii aratate mai sus. 

Comunicari

Orice comunicare, pentru a fi considerata valabila se va face cu confirmare de primire la adresa din Bucuresti la adresa in Bucuresti sector 1, str. Ing. Zablovschi 64 B.

Cu toate acestea, pentru operativitate, StorageLogistics şi/sau HLM vor incerca sa preia si corespondenta adresata la corporate@storage-logistics.ro, cu mentiunea ca in caz de litigiu, orice astfel de corespondenta nu va fi considerata valabil adresata decat in ipoteza existentei unei confirmari de primire.

In general orarul de lucru in ceea ce priveste solutionarea oricaror aspecte communicate catre StorageLogistics şi/sau HLM este in zilele lucratoare de luni pana vineri intre orele 9 si 17.

Pentru operativitate, StorageLogistics şi/sau HLM vor incerca sa preia si sa raspunda la orice corespondenta, cu mentiunea expresa ca nu intotdeauna va putea fi oferit un raspuns in afara programului sus mentionat.

 Activităţi interzise

StorageLogistics nu va permite utilizarea platformei pentru intreprinderea oricaror activitati ilegale, sau impotriva bunelor moravuri.

StorageLogistics nu va permite utilizarea platformei pentru orice fel de activitai de natura a aduce atingere drepturilor sau patrimoniului StorageLogistics sau ale unor terti.

StorageLogistics nu va permite utilizarea platformei pentru afişarea pe sau transmiterea oricărui material neautorizat incluzând, dar fără a se limita la, materiale care, în opinia noastră, ar putea cauza neplăceri sau ar putea fi defăimătoare, rasiste, obscene, ameninţătoare, pornografice sau ilicite, etc.

 Revizuire si modificare termen si conditii

Termenii si conditiile de utilizare a StorageLogistics.ro afisate aici pot suferi modificari periodice. Orice tert care va interactiona cu StorageLogistics.ro si/sau High-Level Management S.r.l. se obliga sa consulte prezentul document si sa ia la cunostinta despre acesta. Orice tert se obliga sa revada periodic termenii si conditiile sus aratate.

 

Document valabil de la data de 22.05.2020

 

Compare listings

Compare