Spatiul neutilizat din depozitele logistice o solutie pentru companiile in cautare de depozitare temporara!

Spatiul neutilizat din depozitele logistice o solutie pentru companiile in cautare de depozitare temporara!

Eficienta prin utilizarea eficientă a spațiului neutilizat din depozitele logistice

Spatiile neutilizate din depozitele logistice pot fi o solutie excelenta pentru companiile care au nevoie de depozitare temporara a produselor. Acestea ofera numeroase avantaje, printre care flexibilitate, economie, servicii logistice disponibile si rapiditate in rezolvarea problemelor de depozitare.

In primul rand, spatiile neutilizate din depozitele logistice sunt adesea mai accesibile decat alte tipuri de spatii de depozitare, deoarece sunt situate in parcuri logistice, cu servicii, utilaje, utilitati, sisteme de Securitate si de gestiune a stocurilor moderne, sunt bine conectate pentru accesul camioanelor de marfa. De asemnea, folosesc angajati cu experienta logistica pentru a gestiona cat mai bine marfurile paletizate si efectua serviciile logistice solicitate. Acest lucru permite companiilor sa economiseasca timp si bani prin externalizarea serviciilor de depozitare pe perioada temporara.

In al doilea rand, spatiile neutilizate din depozitele logistice sunt adesea mai accesibile decat depozitarea traditionala si asumarea costurilor logistice fixe pe termen lung.  Acest lucru se datoreaza faptului ca aceste spatii sunt suficient de generoase pentru a acomoda noi clienti pe perioade lungi sau sezonier si a le oferi servicii logistice complete. De asemenea, acestea sunt adesea disponibile pe termen scurt, ceea ce permite companiilor sa economiseasca bani prin evitarea costurilor asociate cu inchirierea pe termen lung.

In plus, spatiile neutilizate din depozitele logistice sunt adesea mai flexibile si ofera multiple beneficii fata de depozitarea in propriul spatiu. Disponibilitatea pe termen scurt sau sezonier permite companiilor sa-si extinda sau micsoreze numarul de paleti depozitati si serviciile utilizate intr-un mod flexibil, platind pentru ce folosesc si fara costuri suplimentare.

Spatiile neutilizate din depozitele furnizorilor logistici pot fi o solutie excelenta pentru companiile care au nevoie de depozitare temporara. Acestea ofera flexibilitate, economie si rapiditate in rezolvarea problemelor de depozitare in perioadele de varf de sezon, ceea ce le face o alegere ideala pentru companiile care cauta solutii de depozitare eficiente si accesibile.

Storage Logistics ofera companiilor din Romania o solutie pentru rezolvarea lipsei de spatiu de depozitare sezonier prin reteaua de furnizori de servicii de depozitare listati in platforma online. De asemenea echipa noastra de consilieri lucreaza cu fiecare client in parte pentru a intelege necesitatile lui de depozitare si a oferi solutii personalizate.

Utilizam spatiile neutilizate din depozitele logistice pentru a oferi spatiu suplimentar de depozitare la un cost accesibil, promovam modelul de a plati pentru serviciile folosite.

Daca doresti sa optimizezi costurile de depozitare, sa gestionezi resursele efficient si ai nevoie de ajutor pentru gasirea unui spatiu de depozitare potrivit, Storage Logistics este partenerul ideal pentru tine.

 

 

Publicat la 01.02.2023


Compare listings

Compare