Soluții de depozitare flexibile și eficiente cu Storage Logistics

Soluții de depozitare flexibile și eficiente cu Storage Logistics

Soluțiile de depozitare la cerere, cum ar fi cele oferite de Storage Logistics, pot fi adesea mai rentabile în comparație cu depozitarea tradițională. Acest lucru se datorează faptului că soluțiile de depozitare la cerere permit companiilor să plătească doar pentru spațiul de depozitare pe care îl folosesc efectiv, comparativ cu angajarea intr-un contract de servicii logistice pe termen lung pentru un spatiu de depozitare care poate fi mai mare decât ceea ce au de fapt nevoie. 

Beneficiile depozitării la cerere:

 1. Eficienta din punct de vedere al costurilor: Depozitarea la cerere poate economisi banii companiilor în comparație cu soluțiile tradiționale de depozitare, deoarece acestea plătesc doar pentru spațiul de depozitare pe care îl folosesc efectiv.
 2. Flexibilitate sporită: Companiile pot ajusta cantitatea de spațiu de depozitare pe care il folosesc după cum este necesar, fără a fi nevoite să se angajeze într-un contract de depozitare sau contract de servicii logistice pe termen lung.
 3. Elasticitatea lanțului de aprovizionare: Prin utilizarea unei soluții de depozitare la cerere, companiile își pot eficientiza lanțul de aprovizionare și pot îmbunătăți eficiența operațiunilor lor logistice.

Este eficient sa utilizezi modelul de depozitare flexibila si furnizorii listati in platforma Storage Logistics in:

 1. Perioadele de vârf ale companiei: În perioadele de vârf , cand cererea este mare, companiile pot să aibă nevoie de spațiu suplimentar de depozitare pentru a se adapta inventarului crescut. Prin Storage Logistics poti folosi temporar acest spațiu impreuna cu serviciile logistice puse la dispozitie de furnizorul logistic, fără a fi nevoie de un angajament pe termen lung.
 2. Afaceri sezoniere: Companiile cu afaceri sezoniere pot beneficia de flexibilitatea depozitării la cerere, permițându-le să asigure un spațiu de depozitare suplimentar în perioadele de vârf și să reducă cantitatea de spațiu utilizată în perioadele mai lente.
 3. Companiile cu inventar fluctuant: Companiile cu stocuri fluctuante pot beneficia de capacitatea de a ajusta cantitatea de spațiu de depozitare utilizată, fără a fi nevoie să se angajeze într-un contract de servicii logistice pe termen lung.

Industriile unde serviciile Storage Logistics pot aduce mari beneficii sunt:

 1. Comerțul cu amănuntul: pentru a gestiona fluctuațiile sezoniere ale inventarului și pentru a asigura un spațiu de depozitare suplimentar în perioadele de vârf ale cererii.
 2. Industria producătoare: pentru a optimiza lanțul lor de aprovizionare și a reduce costurile cu stocarea produselor.
 3. Transport si distributie: pentru a obține spații de depozitare de tranzit în timpul transportului și depozitare ptr crossdocking sau alte operațiuni de logistică.
 4. Industria alimentară: pentru a gestiona stocurile de produse perisabile și pentru a asigura un spațiu de depozitare adecvat.
 5. Industria serviciilor: pentru a gestiona eficient stocurile și materialele necesare în activitatea lor de zi cu zi.

Soluțiile de depozitare la cerere, cum ar fi cele oferite de Storage Logistics, pot oferi companiilor o alternativă rentabilă, flexibilă și eficientă la depozitarea tradițională.

 

Publicat la 30.01.2023


Compare listings

Compare