#MembersOfHotspot – Interviu cu Cristina Dumitrescu – Co-founder & Managing Partner, Storage-Logistics

#MembersOfHotspot – Interviu cu Cristina Dumitrescu – Co-founder & Managing Partner, Storage-Logistics

Pentru cei care încă nu vă cunosc, spune-ne câteva cuvinte despre Storage-Logistics.

Storage-Logistics este primul marketplace din România, pe modelul “plătește cât folosești” pentru depozite cu facilități logistice incluse, care a adus in piața logistică conceptul de economie colaborativă B2B în materie de spații de depozitare. Marketplace-ul Storage-Logistics permite companiilor care sunt în cautare de spațiu de depozitare temporar să identifice spațiile de depozitare cu facilități incluse disponibile în piață, pentru cantitatea de marfă și perioada de timp necesară.

Conectând nevoia de depozitare cu spațiul de depozitare disponibil in piață, Storage-Logistics rezolvă ușor și eficient problema flexibilității spațiilor de depozitare cu facilități incluse, oferind o soluție pentru perioadele de incertitudine sau pentru o depozitare neplanificată cu care companiile se confruntă adesea în piață. Celor care dețin spații de depozitare proprii cu facilități incluse – Storage Logistics le propune generarea unor noi fluxuri de venit si grade de ocupare mai mari. Astfel, oferim o solutie hibrida de abordare a logisticii din care toti actorii implicati au de castigat

Care sunt aspectele esentiale sau inovatoare ale solutiei propuse de voi?

La sfarsitul anului 2020 Storage- Logistics a pus un pariu pe Economia Colaborativa B2B pentru piata spatiilor de depozitare. Am introdus acest concept inovator pe piata din Romania fiind convinsi ca multe din companiile din piata vor identifica multiple avantaje din folosirea resurselor de spatiu de depozitare liber, ca vor profita de oportunitatea de a deveni mai profitabile prin reducerea costurilor si de a nu se angaja pe termen lung la contracte de inchiriere a unor spatii de depozitare prea mari.

Inainte de aparitia marketplace-ului Storage Logistics nu a existat nici o modalitate de a genera venituri din spatiu excedentar nefolosit pe care il detineau depozitele. Orice spatiu nefolosit din depozite are un efect negativ asupra afacerii in sine deoarece profiturile sunt reduse si banii sunt irositi, si vorbim de un minim de 10-15% din total spatiu pe care il detin depozitele.

Cum si de ce a ales Storage-Logistics sa aiba birourile la Hotspot?

In opinia mea HOTSPOT, prin spatiile de Coworking /Openspace, reprezinta tot o economie colaborativa B2B. Eu cred cu tarie ca acesta este viitorul si mi se pare normal ca Storage-Logistics sa isi desfasoare activitatea aici! Storage-Logistics este un start-up la inceput de drum, care poate creste organic sau brusc in functie de multe variabile, am luat decizia tinand cont de toate scenariile si fiind pregatita pentru orice situatie.

Economia colaborativa vine cu o multitudine de avantaje bazate pe eficienta si timp pentru dezvoltarea business-ului si nevoile clientilor, in plus este usoara si facila! Cred ca motivele pentru care sa o alegi sunt suficiente « platesti cat si ce folosesti ».

Care sunt facilitatile de la Hotspot care va sunt cele mai utile in activitatea voastra?

Am regasit in HOTSPOT ceea ce si clientii Storage-Logistics au gasit in platforma noastra, FLEXIBILITATEA, transformarea costurilor fixe in costuri variabile si posibilitatea de a de a avea acces la un serviciu complet fara a mai fi preocupat de partea administrativa sau logistica.

Cum se simte echipa aici?

Imi place sa spun ca Hotspot este mai mult decat un furnizor de spatiu, ne simtim aici ca acasa si sunt convinsa ca daca voi avea nevoie de spatiu pentru mai mult personal, vom gasi impreuna o solutie.

Întregul articol poate fi citit aici

Publicat la 26.10.2021


Compare listings

Compare