Într-un climat plin de incertitudini, flexibilitatea este atributul cheie! 

 Într-un climat plin de incertitudini, flexibilitatea este atributul cheie! 

La nivel global pandemia de COVID-19 a schimbat mediul de afaceri pentru multe companii și a subliniat cât de important este sa fim adaptabili, sa reacționăm și să avem soluții pentru a face față situațiilor de incertitudine cu care ne confruntăm.

Pentru industria de supply chain și logistică, provocarea pe care pandemia de coronavirus a generat-o a fost o sa găsească rapid soluții pentru ca economia mondială sa funcționeze în continuare luând in calcul incertitudinile, întrerupererile si dificultățile apărute in lanțul de aprovizionare și producție.

În contextul in care comportamentul consumatorului, piața și întreaga economie s-au schimbat, companiile care au supraviețuit au fost cele care au înțeles încă de la început un adevăr esențial și au reușit să îl pună cu rapiditate în practică: 

 Într-un climat plin de incertitudini, flexibilitatea este atributul cheie! 

Pentru cei ce au deprins adaptabilitatea ca fiind unicul mod de operare eficient atât pentru prezent, dar mai ales, pentru viitor, câteva aspecte sunt demne de reținut, de reevaluat și mai ales, de pus în practică. 

 Câteva lecții pe care le-am invațăt în ultima perioadă:

Deschiderea către depozitarea hybrid, atât flexibilă cât si tradițională; 

Utilizarea eficientă a spațiului excedentar din depozitele proprii;

Hiperdezvoltarea depozitelor cu temperatura controlată;

Descentralizarea operațională;

Inlocuirea costurilor fixe cu costuri variabile pe cât mai mult posibil;

Automatizarea proceselor logistice;

 Scalabilitate și Sustenabilitate, înainte de orice.

  

Storage Logistics este cea mai mare platformă online cu acoperire națională din Romania care oferă accesul către închirierea sau listarea de spații de depozitare cu servicii logistice incluse.

Rețeaua de parteneri la nivel național este in continuă expansiune, permanent noi depozite se alătură și accesul la noi  servicii devine disponibil pentru cei in căutare de soluții de depozitare si logistică.

 

Publicat la 27.12.2021


Compare listings

Compare